1 - 2
Fuld tid

Resultater

HoldResultat
A27 Årgang 2003Loss
IF Skjold BirkerødWin

Kampreferat

Første pointtab til U17

Lørdag eftermiddag skulle A27’s U17-hold forsøge at følge op på den flotte sæsonstart med sejre i de to første kampe. Det skete hjemme i Tårnby mod Skjold Birkerød, som omvendt havde tabt de første to kampe. Det startede også godt for A27, som kom foran ved Lucas Hey allerede efter 10 minutter, sad på spillet og havde gode chancer for at score flere mål.

Men det blev ved 1-0 til pausen, og selv om A27 også dominerede i anden halvleg, var vi stadig ikke skarpe nok foran mål. Og det kom til at koste dyrt, da Skjold Birkerød først udlignede og senere reddede sig en 1-2 sejr på et skud langt udefra, der snød målmand Magnus Schrøder.

Et ærgerligt nederlag for drengene, som dermed har seks point for de første tre kampe. Næste kamp er på lørdag på Frederiksberg mod FA 2000, som har fem point og er ubesejret efter de første tre kampe.

A27-Skjold Birkerød: 1-2 (1-0)

Dagens A27-opstilling (3-5-2): Magnus Schrøder – Nicolai Thornholt, Nicolai Hagmann (anf.), Mads Kroupa – Adrian Aakilde, William Andersson, David Ambæk, Marcus Brandt, Casper Brynald – Lucas Hey og Mathias Rahbek.

Bænken: Noah Graini, August Toudahl og Gabriel Jon

Mål:

1-0: Lucas Hey