3 - 0
Fuld tid

Resultater

Hold1 halvleg2 halvlegResultatResultat
A27 Årgang 2003123Win
KB000Loss

Kampreferat

U17-sejr rakte ikke til førsteplads

A27’s U17-hold sluttede sæsonen lørdag eftermiddag hjemme på Ugandavej mod KB 2, som inden kampen lå nummer ni i Øst 2-rækken. A27 lå på andenpladsen og kunne nå førstepladsen, hvis vi hentede flere point, end GVI samtidig gjorde hjemme mod Roskilde KFUM. Eller alternativt hvis vi kunne vinde med mindst seks mål mere, end GVI gjorde.

Vi begyndte godt, og der var bare spillet et minut, da højrekanten Oscar Jørgensen brød flot igennem og kom alene med KB-målmanden. Men desværre brændte han chancen, og det samme gjorde frontløber Mathias Rahbek, da han havde en gylden chance efter 10 minutter. Men efter 12 minutter slog topscorer Rahbek til og bragte A27 foran, da han fik en bold fra anfører David Ambæk og brød flot igennem. Vi sad på første halvleg, men KB stod ret dybt på banen, og vi havde svært ved at komme frem til de helt store chancer resten af halvlegen. Elias Dyhr havde dog et godt langskud, som testede KB-målmanden. KB satsede primært på bolde frem til deres dygtige, enlige angriber, som også voldte os en del kvaler, og en enkelt gang måtte målmand Tobias Søderstrøm hive en god redning frem.

Pausestillingen var 1-0 til os, og det så efterhånden svært ud at hente en storsejr, hvilket gjorde, at vi måtte hænge vores hat på, at Roskilde KFUM kunne tage point fra GVI. I anden halvleg blev det en mere åben kamp, og KB misbrugte en stor chance midt i halvlegen. I samme minut fik de også et gult kort og dermed en 10-minutters udvisning, men det fik vi desværre ikke udnyttet, før Oscar Jørgensen fem minutter senere også høstede et gult kort. Mens begge hold var 10 mand, fik vi scoret til 2-0 ved indskiftede Sebastian Agø, der stod klar til at sende en fin aflevering fra venstrekanten Noah Graini i nettet. To minutter før tid fik vi også et straffespark, som Noah Graini desværre brændte. Men i overtiden fik topscorer Mathias Rahbek scoret sit 14. sæsonmål til slutresultatet 3-0.

Dermed var det bare at hente på slutresultatet fra Gentofte, og det blev desværre ikke som håbet. GVI vandt 3-1, og dermed måtte A27 ”nøjes” med andenpladsen i rækken. Begge hold sluttede med 28 point for 11 kampe, men GVI’s målscore var fem mål bedre end vores. Det var en lidt hård skæbne for A27-drengene, hvoraf langt størstedelen for et år siden stod i samme situation og tabte rækkesejren på målscoren i sidste spillerunde, da de sluttede som nummer to i U15, Øst 1-rækken. Men det er vigtigt at huske, at det har været en utrolig flot forårssæson for et hold, hvor alle undtaget to er førsteårs U17-spillere, og som kun sluttede som nummer ni i efteråret. Cheftræner Michael Haase havde før foråret også kun forventet, at holdet kunne spille med i midten af rækken. Cheftræneren erklærede sig i øvrigt tilfreds med sin sidste kamp i spidsen for holdet, hvor han synes, at alle mand kæmpede det bedste, de havde lært. Og det var i andre kampe, at drengene skulle have scoret de ekstra mål, som kunne have givet rækkesejren.

Michael Haase skal fremover være overordnet ansvarlig som Head of Coaching i A27 og derfor ikke længere have ansvar for et enkelt hold. Det var også sidste kamp for topscorer Mathias Rahbek og den defensive midtbanemand Frederik Albæk, som er for gamle til U17-fodbold i den nye sæson. Og det var også afskedskamp for venstrekanten Noah Graini, som skal på efterskole. Men derudover forventes størstedelen af truppen at være klar til næste sæson, hvor de bliver suppleret af en række af de mest talentfulde U15-spillere.

Fakta:

A27-Roskilde KFUM: 3-0 (1-0)

Mål:

1-0: Mathias Rahbek (David Ambæk)

2-0: Sebastian Agø (Noah Graini)

3-0: Mathias Rahbek

A27-opstilling: Tobias Søderstrøm – Adrian Aakilde, Mads Kroupa, Elias Lyngsie, Marc Gavric Frederiksen –  William Andersson, David Ambæk, Elias Dyhr – Oscar Jørgensen, Mathias Rahbek og Noah Graini

Indskiftere: Nicolai Thornholt, Frederik Albæk Petersen og Sebastian Rosdahl Agø

Gult kort: Oscar Jørgensen