2 - 1
Fuld tid

Resultater

Hold1 halvleg2 halvlegResultatResultat
A27 Årgang 2005022Win
Næstved IF011Loss

Kampreferat

U14 tog sejren i topkamp

A27’s U14-hold spillede onsdag aften på Tårnby Stadion den kamp mod Næstved, som blev aflyst i sidste øjeblik i lørdags på grund af lyn og torden over Amager. Det var en afgørende kamp for A27, som skulle vinde for at bevare chancen for at vinde Øst 1-rækken, og samtidig kunne vi risikere at tabe andenpladsen til netop Næstved, hvis vi tabte aftenens kamp.

A27 måtte et par timer før kampen indkalde Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard til kamptruppen i stedet for den sygdomsramte venstreback Markus Ellegaard, men derudover var truppen fra i lørdags klar til kamp igen. Første halvleg var en meget jævnbyrdig og til tider lidt sløv affære i aftenvarmen mod et stærkt Næstved-hold. Begge hold havde et par nærgående forsøg, hvor vores bedste chance var ved angriber Mikkel Myrup Kjær, som opfangede en fejlaflevering i Næstved-forsvaret, men afslutningen gik desværre lige over mål.

Vi gik til pausen med 0-0, men Næstved kom desværre bedst ud til anden halvleg og havde et par gode chancer, hvor målmand Alexander Thane-Bisgaard måtte hive en flot redning frem den ene gang. Men et lille kvarters tid inde i halvlegen fik Næstved hul på bylden, da en Næstved-spiller lidt for nemt fik lov at bryde igennem i højresiden og lagde den fladt tilbage til en medspiller, som scorede til 0-1.

Men det var, som om målet til Næstved fik A27-spillerne til at slippe håndbremsen og smide nerverne af sig. I de sidste 15-20 minutter spillede vi med en helt anden energi, end vi havde gjort i de første tre fjerdedele af kampen. Det gav pote i første omgang med udligningen til 1-1 med et kvarter igen. Topscorer Kevin Westen blev fældet uden for feltet i venstre side, men mens alle ventede på, at dommeren fløjtede, sendte midtbanedynamoen Sejad Ismaili i stedet bolden ind i feltet til en vågen Mikkel Myrup Kjær, som scorede med en flot førstegangsafslutning øverst i målet. I øvrigt ros til dommeren for at benytte fordelsreglen i den situation.

Det blev også 2-1 til A27 10 minutter før tid, da Kevin Westen blev fældet i venstre side af straffesparksfeltet. Han scorede selv på straffesparket, selv om den dygtige Næstved-målmand havde hånden på Kevins hårde spark. I de sidste minutter kunne A27 i flere omgange have lukket kampen. En meget aktiv Mikkel Myrup Kjær havde flere gode chancer, og Kevin Westen fik annulleret et mål for offside efter et ellers glimrende A27-angreb og indlæg fra indskiftede Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard. Men heldigvis gav vi ingen chancer væk til Næstved, og drengene kunne derfor juble over et flot comeback og en vigtig sejr mod et af rækkens absolut bedste hold.

 

Klar til sæsonfinale

Cheftræner Emil Kjersgaard Hansen roste efter kampen hele holdet for det flotte comeback. Den defensive midtbanespiller Oscar Frithiof Hansen blev fremhævet for en stærk første halvleg, og derudover spillede anfører Poul Kudahl Sørensen en vigtig rolle i at vende kampen, da han blev rykket fra forsvaret op på midtbanen i anden halvleg. Endelig var målvogter Alexander Thane-Bisgaard endnu en gang en særdeles sikker sidste skanse, ikke mindst i spillet med fødderne.

Sejren betyder også, at drengene med 24 point for ni kampe er sikre på mindst andenpladsen. Og vi er klar til ”finale” på lørdag på Frederiksberg mod FA 2000, som har maksimumpoint efter ni kampe. Hvis vi vinder kampen, vinder vi også rækken, idet vi dermed kommer á point med FA 2000 og får en bedre målforskel. Med uafgjort vinder FA rækken. Det er i øvrigt en gentagelse af rækkefinalen fra efteråret, hvor vinderen – som desværre blev FA med en 1-2 sejr – også vandt rækken. Dengang var rækken dog så tæt, at A27 med nederlaget gled helt ned på femtepladsen.

Fakta:

A27-Næstved: 2-1 (0-0)

A27-startopstilling: Alexander Thane-Bisgaard, Philip Mortensen, Poul Kudahl Sørensen (anf.), Victor Kroupa, Magnus Salbæk, Oscar Frithiof Hansen, Sejad Ismaili, Lucas Franco, Jeppe Sommer, Kevin Westen og Mikkel Myrup Kjær

Indskiftere: Carl Ruby-Johansen, Victor Ziegler Simonsen og Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard

A27-mål:

1-1: Mikkel Myrup Kjær (assist: Sejad Ismaili)

2-1: Kevin Westen (straffe begået mod Kevin selv)