5 - 0
Fuld tid

Resultater

HoldResultat
A27 Årgang 2005Win
RKSV Nuenen U13Loss

Kampreferat

Sikker sejr over hollandske Nuenen

Tirsdag d. 27. marts spillede vi den anden og sidste træningskamp på vores træningslejr i Holland. Efter et hårdt tilkæmpet 0-0 resultat mod stærke Willem II dagen inden, stod den på en umiddelbart lettere opgave mod Nuenen, en satellitklub til Willem II.

I forhold til mandagens kamp var Markus og Poul blevet klar til kamp, men til gengæld måtte Mathias stå over med en overbelastet lyske. Det betød tre nye mand i startopstillingen, hvor Markus og Poul gled ind på henholdsvis venstre back og kant, mens Franco kom ind på højre kant. Der var også flere mand, som blev prøvet på andre pladser end i kampen mod Willem II: Carl R. startede på højre back, Sejad i midterforsvaret, Mikkel på den offensive midtbane og Carl J. som frontløber.

Vi startede som lyn og torden, og i løbet af få minutter havde Ziegler og Franco bragt os på 2-0. Inden pausen havde Franco også gjort det til 3-0, og vi sad solidt på kampen. Nuenen var ikke nær så dygtige som Willem II, og vi spillede en godkendt kamp med sikker boldomgang og god udnyttelse af den brede bane. I anden halvleg scorede Jeppe to mål til slutresultatet, og vi kunne dermed ikke bare glæde os over en sikker sejr som afslutning på turen, men også to clean sheets til Alex og den stærke defensiv.

 

Fakta:

Nuenen-A27: 0-5 (0-3 ved pausen)

Startopstilling (fra venstre mod højre i en 4-3-3): Alex – Markus, Kroupa, Sejad, Carl R. – Oscar, Ziegler, Mikkel – Poul, Carl J. og Franco

Udskiftninger i pausen:

  • Salbæk for Carl R. på højre back
  • Jeppe for Carl J. (Jeppe ind på venstre kant, Poul ind på off. midt og Mikkel op som frontløber)

Udskiftninger undervejs i anden halvleg:

  • Pelle ind for Kroupa (Pelle ind på venstre back og Markus rykkede ind i midterforsvaret)
  • Carl J. ind for Mikkel som spidsangriber

Mål af: 0-1: Ziegler, 0-2: Franco, 0-3: Franco, 0-4: Jeppe, 0-5: Jeppe