2 - 0
Fuld tid

Resultater

Hold1 halvleg2 halvlegResultatResultat
A27 Årgang 2004o22Win
Slagelse B&I000Loss

Kampreferat

Ny sejr til U15

U15-holdet spillede søndag eftermiddag forårets første hjemmekamp. Det foregik på Vestamager mod Slagelse, hvor drengene skulle prøve at følge op på sidste weekends premieresejr mod HIK. Cheftræner Anders Hansen havde valgt samme startopstilling som sidst, og A27 begyndte kampen rigtig godt. Bolden var nok på Slagelses banehalvdel 75 procent af tiden i første halvleg, og vi havde også 8-9 store og mindre chancer, men vi manglede den sidste skarphed. I slutningen af halvlegen begyndte vi også at stresse vores spil lidt for meget, og Slagelse fik et par løse omstillingsmuligheder.

Men pausestillingen var 0-0, og under pausesnakken var der fokus på at spille med tålmodighed, holde bedre fast i bolden og være stærke i genpresset. Vi kom også fint i gang med anden halvleg, og efter 10 minutters spil fik vi endelig hul på bylden. Mads Job Lund sendte et frispark fra højre side ind mod bageste stolpe, hvor Tobias Damkær kom flyvende og headede bolden i nettet til 1-0. Vi fortsatte med at have bolden meget, men vi traf desværre lidt for mange dårlige beslutninger og stressede igen lidt for meget i spillet.

10 minutter før tid lykkedes det at udbygge føringen til 2-0, da den meget stærkt spillende midterforsvarer Victor Værum Olesen drev bolden helt frem til kanten af straffesparksfeltet, hvor han fandt Tobias Damkær, som igen viste skarphed ved at score sit andet mål efter at være blevet skiftet ind i pausen.

2-0 føringen holdt kampen hjem, og Anders Hansen glædede sig efter kampen ikke blot over sejren, men også at vi holdt nullet bagude. Det var en helt fortjent sejr, selv om A27 gjorde det unødigt spændende ved ikke selv at score tidligere og samtidig have lidt for mange unødvendige boldtab, som gav Slagelse omstillingsmuligheder. De ting skal helst blive endnu bedre på søndag, når det gælder Hørsholm-Usserød på udebane. De har åbnet sæsonen med en sejr og et nederlag, og vi spillede 3-3 i den indbyrdes kamp mod dem i efteråret.

Fakta:

A27-Slagelse: 2-0 (0-0)

A27-startopstilling: Jonas Solberg Andersen, Victor Dyhl, Tobias Oppermann, Victor Værum Olesen, Mads Job Lund, Sebastian Rejnhold Steen (anf.), Frederik Østergaard Møller, Max Winther, Mads Gernsøe, Mattias Gargas og Mohammed Rebh.

Indskiftere: Mathias Preisler, Tobias Damkær og Mathias Sørensen.

A27-mål:

1-0: Tobias Damkær (assist: Mads Job Lund)

2-0: Tobias Damkær (Victor Værum Olesen)