0 - 0
Fuld tid

Resultater

HoldResultat
A27 Årgang 2005Draw
Willem IIDraw

Kampreferat

Nulløsning mod Willem II i Holland

Fredag d. 23. marts drog størstedelen af truppen på en uges træningslejr i Eindhoven i Holland. 15 mand var med på turen, og mandag d. 26. spillede vi den første af to træningskampe – 35 kilometer uden for Eindhoven i Tilburg mod Willem II, hvis førstehold spiller i den bedste række i Holland. Kampen blev spillet som tre perioder á 20 minutter. Og vi var på forhånd advaret om en formentlig skrap modstander, da vores U15- og U14-hold havde tabt henholdsvis 4-0 og 5-3 til Willem II inden vores kamp.

Melvin var på ferie og derfor ikke med på træningslejren, og derudover måtte Markus og Poul sidde over i kampen på grund af skader. Derfor var kun 13 mand klar til kamp, og de måtte finde fighterinstinktet frem i en kamp, hvor Willem II dominerede fra start og ikke mindst kom meget hurtigt over kanterne i klassisk hollandsk stil. Det fik vi efterhånden dæmmet bedre op for, men det ændrede ikke ved, at Willem II kampen igennem var dominerende og generelt var et dygtigt fodboldhold. Vi stod dog defensivt godt og lod kun Willem II komme frem til få store chancer kampen igennem, og her var Alex vågen, ligesom Pelle reddede en bold på stregen.

Til gengæld var det også særdeles begrænset, hvad vi selv kom frem til offensivt, hvor Willem II hele tiden sad meget tæt på os i duellerne. Og vi spillede reelt kampen igennem uden at komme frem til en eneste decideret målchance – bedste forsøg var et direkte frispark fra Mathias langt udefra, som den hollandske målmand greb. Derfor endte kampen, som den begyndte: 0-0. Et resultat, som vi helt klart kunne være bedst tilfreds med mod et stærkt hold.

Fakta:

Willem II-A27: 0-0

Startopstilling fra venstre mod højre (4-3-3): Alex – Carl R., Kroupa, Mathias, Salbæk – Oscar, Ziegler, Sejad – Jeppe, Mikkel, Carl J.

Udskiftninger i første pause:

  • Pelle ind for Carl R. på venstre back
  • Franco ind for Jeppe på venstre kant