1 - 1
Fuld tid

Resultater

HoldResultat
Brøndbyernes IF (2)Draw
A27 Årgang 2003Draw

Kampreferat

U17 spillede uafgjort i Brøndby

A27’s U17-hold i Øst 2-rækken spillede lørdag eftermiddag ude mod Brøndbys andethold. De to hold lå inden kampen på en delt fjerdeplads i rækken, og A27 skulle rejse sig efter sidste weekends store 1-5 nederlag til topholdet Avarta. Det blev aldrig nogen stor kamp for A27 på en skidt bane i Brøndby, men vi kontrollerede kampen fornuftigt i første halvleg, og vi kom foran midt i halvlegen. Mathias Rahbek sendte en bold i dybden, som Brøndbys målmand nåede først, men han fik ikke holdt bolden, og så kunne en fri Lucas Hey score til 0-1.

 

I anden halvleg var Brøndby bedst. De havde et par spillere, som overtrumfede os fysisk, og samtidig havde vi for mange spillere, som havde en offday, og vi ramte ikke hinanden godt nok. Cirka 10 minutter før tid gav overtaget desværre pote, og Brøndby spillede sig igennem til 1-1. Sådan endte kampen også, og det var et fair resultat af kampen.

 

Det betyder, at A27 har 11 point efter de første syv kampe, hvilket lige nu rækker til en fjerdeplads blandt de 12 hold i rækken. Næste kamp er på lørdag kl. 12 på Tårnby Stadion mod Herfølge 2, som ligger sidst med nul point.

 

Brøndby 2-A27: 1-1 (0-1)

A27-mål:

0-1: Lucas Hey (assist: Mathias Rahbek)

Dagens A27-opstilling (3-5-2): Magnus Schrøder – Nicolai Thornholt, Nicolai Hagmann (anf.), Mads Kroupa – Noah Graini, William Andersson, David Ambæk, Elias Dyhr, Adrian Aakilde – Lucas Hey og Mathias Rahbek.

Bænken: Marcus Brandt, Casper Brynald og August Toudahl.