5 - 3
Fuld tid

Resultater

Hold1 halvleg2 halvlegResultatResultat
FA 2000235Win
A27 Årgang 2005213Loss

Kampreferat

U14 tabte ”finalen”

A27’s U14-hold spillede lørdag eftermiddag sæsonfinale på Frederiksberg mod FA 2000. Og det var en vaskeægte finale om førstepladsen i rækken. FA 2000 havde maksimumpoint inden kampen og kunne derfor nøjes med uafgjort, mens A27 var tre point efter og skulle vinde for at overhale Frederiksberg-klubben. A27 var allerede sikre på andenpladsen inden kampen.

Natten til kampen var angriber Mikkel Myrup Kjær desværre blevet syg, og derfor blev Carl Støvring Johnsen indkaldt om formiddagen. Begge hold stillede op i en 3-5-2 formation i sommervarmen på kunstgræsset. Det var hjemmeholdet, som begyndte bedst, og FA kom også foran 1-0 efter 10 minutter, da en spiller kom alt for nemt igennem i vores venstre forsvarsside, og hans flade indlæg blev sendt i mål af en fri mand inde foran mål. Der gik dog ikke mere end to minutter, før A27 slog tilbage. Topscorer Kevin Westen steg til vejrs og headede et godt indlæg fra vores wingback i højre side, Magnus Salbæk, i mål til 1-1. Og efter 23 minutter slog den samme duo til igen. Magnus Salbæk slog en flad bold i dybden til Kevin Westen, som flot holdt forsvarerne holdt væk og scorede sikkert til 1-2 føring til A27.

Bare et par minutter senere var det desværre FA’s tur til at slå tilbage. Vores centrale forsvarsspiller, anfører Poul Kudahl Sørensen, mistimede en clearing af en lang bold, og bolden havnede i stedet for fødderne af en FA-angriber, hvis afslutning i første omgang blev reddet flot af målmand Alexander Thane-Bisgaard, men desværre stod angrebsmakkeren fra FA klar til at sende riposten i mål til 2-2. Lige inden pausen havde den indskiftede angriber Noah Bach Petersen et flot forsøg, som desværre blev nappet af FA-målmanden, og derfor var pausestillingen 2-2 efter en intens første halvleg, der bølgede frem og tilbage.

 

Flot forår sluttede med andenplads

Syv minutter efter pausen fik vi straffe, da dommeren vurderede, at en FA-spiller havde hånd på Noah Bach Petersens skudforsøg. Kevin Westen scorede sikkert på straffesparket og sikrede sig dermed sit tredje hattrick i sæsonen. Dermed var A27 foran 2-3 og førte igen rækken. Og det var tæt på, at Kevin bragte os yderligere foran, da han sendte et direkte frispark på stolpen. I stedet var det desværre FA, som fik udlignet til 3-3 med knap 20 minutter igen med et bragende flot hovedstød efter hjørnespark, hvor de hele kampen igennem var meget farlige. Herefter var der flot målmandsspil i begge ender. Først var det FA-målmanden, som hev en flot redning ud af ærmet på Noah Bach Petersens glimrende forsøg, efter han havde snydt et par forsvarsspillere. Og derefter viste A27-målmand Alexander Thane-Bisgaard endnu engang, at han er forrygende dygtig i en mod en-situationer, da han reddede en friløber til FA. Men i de sidste fem minutter lukkede FA 2000 desværre kampen med to mål til slutresultatet 5-3.

Men A27-drengene kan glæde sig over, at de spillede deres chance i en flot og åben kamp mod en meget stærk modstander, som har vundet alle turneringskampe i foråret og også vandt Øst 1-rækken og gik ubesejret gennem efteråret. FA 2000 er et meget fysisk stærkt hold, som også har dygtige individualister, og i det sidste kvarters tid blev vi overmatchet. Måske var vi også lidt ramt i benene af, at vi så sent som onsdag aften spillede en tæt kamp mod Næstved. Cheftræner Emil Kjersgaard fremhævede efter kampen Kevin Westen for en suveræn kamp, og han nåede i alt op på 16 mål og 4 assists i sæsonens 10 kampe. Derudover havde angrebsmakker Noah Bach Petersen også flere flotte aktioner.

Trods det ærgerlige nederlag i sæsonfinalen kan trænerteamet og drengene absolut være tilfreds med forårssæsonen. Vi slutter på andenpladsen med 24 point for 10 kampe, hvor vi har vundet de otte og kun tabt to. Det er en klar forbedring fra efteråret, hvor vi sluttede som nummer fem og hentede 17 point mod de samme 10 modstandere.

Fakta:

FA 2000-A27: 5-3 (2-2)

A27-startopstilling: Alexander Thane-Bisgaard – Philip Mortensen, Poul Kudahl Sørensen (anf.), Victor Kroupa – Magnus Salbæk, Oscar Frithiof Hansen, Sejad Ismaili, Lucas Franco, Jeppe Sommer – Kevin Westen og Carl Støvring Johnsen

Indskiftere: Carl Ruby-Johansen, Victor Ziegler Simonsen og Noah Bach Petersen

A27-mål:

1-1: Kevin Westen (assist: Magnus Salbæk)

1-2: Kevin Westen (Magnus Salbæk)

2-3: Kevin Westen (straffe)

Dagens A27-spiller: Kevin Westen