0 - 1
Fuld tid

Resultater

HoldResultat
FBLoss
A27 Årgang 2003Win

Kampreferat

Ny sejr til U17

A27’s U17-hold åbnede sæsonen med en storsejr på 8-0 mod B 1903 i sidste weekend, og lørdag skulle de flotte takter så følges op i kampen mod Frederiksberg Boldklub (FB) på udebane. FB spillede uafgjort i sæsonpremieren mod FA 2000. Vi vidste på forhånd, at vi ville være fysisk overmatchet i kampen, da FB har et meget fysisk stærkt hold med 13 spillere fra årgang 2002 og en enkelt fra 2001, mens vi omvendt består af 13 2003’ere og kun en enkelt fra 2002.

Taktikken var derfor at holde bolden i egne rækker og derved spille uden om den fysiske overmagt. Det lykkedes godt i den forstand, at vi sad tungt på boldbesiddelsen, men det kneb til gengæld med at spille os frem til de store chancer. Når vi nåede frem til FB’s felt, havde vi svært ved at hamle op med modstandernes fysik og fart. Men efter 22 minutter lykkedes det alligevel at komme foran, da Gabriel Jon spillede sin angrebsmakker Mathias Rahbek. Han tog et ryk ind i feltet og afsluttede ved forreste stolpe til 0-1 i en situation, hvor FB’s målmand ikke så alt for heldig ud. Dermed fulgte Mathias Rahbek op på sin målstime fra sidste weekend, hvor han scorede hele 4 mål.

Resten af kampen fortsatte kampbilledet. Vi havde bolden klart mest og spillede med stor tålmodighed, mens FB levede på kontraer. Til slut forsøgte de at etablere et pres, men det blev aldrig for alvor farligt ud over et par giftige langskud, som målmand Magnus Schrøder tog sig flot af.

Dermed sluttede kampen 0-1 til A27, og vi har seks point for de første to kampe. På lørdag kl. 13 gælder det Skjold Birkerød på opvisningsbanen på Tårnby Stadion. Skjold Birkerød har tabt de første to kampe, mod Frederikssund og FA 2000.

Frederiksberg Boldklub (FB)-A27: 0-1 (0-1)

Dagens A27-opstilling (3-5-2): Magnus Schrøder – Elias Lyngsie, Nicolai Hagmann (anf.), Mads Kroupa – Adrian Aakilde, Lucas Hey, David Ambæk, Marcus Brandt, Casper Brynald – Gabriel Jon, Mathias Rahbek.

Bænken: Sebastian Agø, William Andersson og August Toudahl

Mål:

1-0: Mathias Rahbek (Gabriel Jon)