1 - 2
Fuld tid

Resultater

Hold1 halvleg2 halvlegResultatResultat
HIK011Loss
A27 Årgang 2004022Win

Kampreferat

U15 vandt i Hellerup

Cheftræner Anders Hansen kunne vælge frit fra hele truppen til sæsonpremieren i U15 Øst 1-rækken søndag eftermiddag i Hellerup mod oprykkerne fra HIK. Og det betød blandt andet debut i startopstillingen til de to nye folk, målmand Jonas Solberg Andersen og angriber Mohammed Rebh, som begge er kommet fra naboerne 2300 Amager i vinterpausen.

Kampen blev afviklet på en meget vindblæst bane, og det kom selvfølgelig til at sætte sit præg på kampens forløb. I første halvleg spillede A27 i modvind, men holdet spillede meget disciplineret og tilspillede sig flere store og små chancer, og det var kun den sidste kynisme i modstandernes felt, som manglede. Samtidig holdt vi HIK fra store chancer, og derfor blev pausestillingen 0-0.

Pausesnakken gik blandt andet på, hvordan A27 kunne udnytte medvinden i anden halvleg. Og vi kom rigtig fint fra start. Efter knap 10 minutter løb fandt backen Victor Dyhl anfører Sebastian Rejnhold Steen, der var løbet gennem modstandernes bagkæde og scorede sikkert til 0-1. Efter 20 minutter fandt vi den indskiftede angriber Mathias Vindeballe med endnu en dyb bold, og HIK begik straffe mod Vindeballe. Sebastian Rejnhold Steen scorede stensikkert sit andet mål på straffesparket til 0-2.

Det sidste kvarters tid forfaldt vi desværre til unødvendigt mange ”desperationsbolde” op ad banen i stedet for at være tålmodige og holde fast i vores boldbesiddende stil. Det gav HIK nogle omstillingsmuligheder, og med fem minutter igen reducerede de til 1-2. Og i overtiden havde HIK en kæmpechance for udligning, som de heldigvis brændte. Dermed endte det med en fortjent sejr til A27 mod en ellers velspillende modstander, som sagtens kan komme til at spille med i den bedste halvdel af rækken.

Cheftræner Anders Hansen roste efter kampen især den centrale midtbane med Sebastian Rejnhold Steen, Frederik Østergaard Møller og Max Winther for at have spillet en stærk kamp med god energi og aggressivt presspil.

På søndag gælder det Slagelse på hjemmebane på Vestamager. Vi slog Slagelse 3-0 i efteråret, hvor de sluttede som nummer otte i rækken, mens vi blev nummer fem. Slagelse tabte 0-2 til FC Roskilde i første runde.

Fakta:

HIK-A27: 1-2 (0-0)

A27-startopstilling: Jonas Solberg Andersen, Victor Dyhl, Tobias Oppermann, Victor Wærum Olesen, Mads Job Lund, Sebastian Rejnhold Steen (anf.), Frederik Østergaard Møller, Max Winther, Mads Gernsøe, Mattias Gargas og Mohammed Rebh.

Indskiftere: Mathias Preisler, Tobias Damkær og Mathias Vindeballe.

A27-mål:

0-1: Sebastian Rejnhold Steen (assist: Victor Dyhl)

0-2: Sebastian Rejnhold Steen (straffe begået mod Mathias Vindeballe)