6 - 2
Fuld tid

Resultater

Hold1 halvleg2 halvlegResultatResultat
Næstved IF6Win
A27 Årgang 20042Loss

Kampreferat

Stor nedtur for U15

A27’s U15-hold spillede søndag eftermiddag ude mod Næstved, der inden kampen lå to point efter os i den nederste del af rækken. Efter sejre i de tre første kampe havde U15-drengene indkasseret fire nederlag på stribe, og vi håbede, at kampen mod Næstved blev vendepunktet. Drengene havde trænet rigtig godt i ugen op til kampen, og vi kom i den grad også godt fra start, da vi kom foran 0-1 efter blot et minut. Angriber Tobias Damkær afleverede til højrekanten Mohammad Rebh, som sparkede den flot ind. Efter 20 minutter var rollerne byttet rundt, da Mohammad Rebh efter lidt klumpspil fandt Tobias Damkær, som driblede en mand og sendte bolden sikkert i mål til 0-2.

A27 spillede i det hele taget en rigtig flot første halvleg med god fart over kanterne og aggressivitet i duellerne, og med større skarphed kunne vi være kommet foran med fire-fem mål. Men i stedet fik vi en spand koldt vand i hovedet lige inden pausen. Først begik vi et dumt straffespark, som målmand Lucas Juhler heldigvis reddede. Men på det efterfølgende hjørnespark fik Næstved lov til at score direkte på sparket, hvilket – selv om det var et godt spark – bare ikke må ske. Det var den sidste aktion inden pausen, og pausestillingen var derfor 1-2 til A27.

Og chokket over Næstveds reducering havde tilsyneladende ikke sluppet A27-spillerne i pausen, for bare to minutter inde i anden halvleg begik vi endnu et helt unødvendigt straffespark, og her udlignede Næstved til 2-2. Derefter faldt alt sammen for A27-drengene, som spillede usammenhængende og brugte alt for mange kræfter på at pege fingre ad hinanden frem for hver især at tage ansvar. Og det udnyttede Næstved til at score hele fire mål mere i anden halvleg til slutresultatet 6-2 til hjemmeholdet. Det blev heller ikke bedre af, at anfører Sebastian Rejnhold Steen undervejs fik en 10-minutters udvisning.

 

Nat og dag

Efter kampen betegnede A27-cheftræner Anders Hansen de to halvlege som fuldstændig nat og dag. Første halvleg var sæsonens bedste for drengene, mens anden halvleg var lige så elendig, som den første var god. Det lignede slet ikke samme hold, og selv Næstved-folk på lægterne havde svært ved at forstå, hvordan A27 kunne falde sådan sammen efter pausen. Anders Hansen var generelt skuffet over indstillingen i anden halvleg, hvor kun Mathias Sørensen, Frederik Østergaard Møller og Max Winther tog ansvar og prøvede at hive holdet op. Derudover roste cheftræneren Tobias Damkær for en flot første halvleg, og set i bakspejlet ærgrer Anders Hansen sig over, at han skiftede Damkær ud i pausen.

U15-holdet kan heldigvis hurtigt rejse sig igen, da de allerede spiller igen i aften, tirsdag den 28. maj, ude mod Greve Fodbold. De ligger nummer 11 og næstsidst med otte point i den tætte række, hvor vi ligger nummer 10 med ni point. De to hold har dog spillet en kamp færre end de øvrige hold, og med en sejr kan A27 rykke helt op på sjettepladsen.

Fakta:

Næstved-A27: 6-2 (1-2)

A27-startopstilling: Lucas Juhler, Mads Job Lund, Mathias Sørensen, Victor Værum Olesen, Victor Dyhl – Max Winther, Frederik Østergaard Møller, Sebastian Rejnhold Steen (anf.), Mohammad Rebh – Tobias Damkær og Mathias Vindeballe

Indskiftere: Alexander Nysted, Mattias Gargas og Mads Gernsøe

Gult kort: Sebastian Rejnhold Steen