0 - 2
Fuld tid

Resultater

Hold1 halvleg2 halvlegResultatResultat
RB 1906000Loss
A27 Årgang 2003112Win

Kampreferat

U17 vandt igen

A27’s U17-hold i Øst 2-rækken var søndag formiddag en tur i Roskilde, hvor der ventede en vanskelig opgave mod RB 1906 2, som inden kampen lå nummer fire, fem point efter A27 på førstepladsen. A27 stillede med samme startopstilling som i storsejren på 1-9 over Herfølge weekenden inden. Men allerede i det første minut viste Roskilde-drengene, at modstanden i denne runde var en helt anden, da de var tæt på at bringe sig foran.

Det var også tydeligt, at Roskilde var et velspillende hold, som havde en klar plan for, hvordan de ville gribe kampen an, og første halvleg var derfor en meget jævnbyrdig og taktisk præget affære uden mange chancer. Men lige inden pausen tog vores højrekant Oscar Jørgensen sagen i egen hånd, da han afdriblede to mand og med et glimrende fladt skud sendte bolden i mål ved den fjerneste stolpe til pausestillingen 0-1.

Ti minutter inde i halvleg kom A27 også foran 0-2, da Oscar Jørgensen fandt frontløberen Mathias Rabhek, som brød godt igennem, og hans skud gik i mål via en Roskilde-spiller. Og den føring holdt A27 fast i til slutfløjtet, selv om vi måtte udskifte både Oscar Jørgensen og venstrebacken Marc Gavric Frederiksen med skader.

 

Stærkt midterforsvar

Cheftræner Michael Haase var glad for sejren over et rigtig godt hold, som gav os god modstand. Han fremhævede midterforsvaret med Elias Lyngsie og Mads Kroupa for at spille uhyre stærkt og gang på gang komme i vejen, når Roskilde nærmede sig farlige situationer.

Til trods for sejren mistede A27 førstepladsen til GVI, som vandt stort over AB og derfor nu har en målscore, der er et enkelt mål bedre end os. På lørdag kl. 13 på Ugandavej i Tårnby venter endnu en svær modstander i form af Roskilde KFUM, som ligger nummer tre med fire point efter os for en kamp færre.

Fakta:

RB 1906 2-A27: 0-2 (0-1)

Mål:

0-1: Oscar Jørgensen

0-2: Mathias Rahbek (Oscar Jørgensen)

A27-opstilling: Tobias Søderstrøm – Marc Gavric Frederiksen, Mads Kroupa, Elias Lyngsie, Adrian Aakilde –  William Andersson, David Ambæk, Elias Dyhr – Noah Graini, Mathias Rahbek og Oscar Jørgensen

Indskiftere: Nicolai Thornholt, Frederik Albæk Petersen og Mathias Lützhøft