2 - 4
Fuld tid

Resultater

Hold1 halvleg2 halvlegResultatResultat
Slagelse B&I022Loss
A27 Årgang 2005224Win

Kampreferat

U14 tog femte sejr i træk

A27’s U14-hold skulle lørdag eftermiddag en tur til Slagelse. Inden kampen lå A27 nummer to i Øst 1-rækken, mens Slagelse lå nummer 10 og næstsidst, men vi havde revanche til gode fra efteråret, hvor vi tabte 2-3 i den indbyrdes kamp, som på det tidspunkt var en kamp i toppen af rækken. Det var et lidt handicappet A27-hold, som gik ind til kampen, da vi på grund af skader og afbud kun lige nøjagtigt kunne mønstre 14 mand til kamp. Det betød comeback i startopstillingen til målmand Laurits Benedicht Andersen, venstrebacken Jeppe Sommer og de centrale midtbanespillere Oscar Frithiof Hansen og Victor Ziegler Simonsen. Derudover var anfører Poul Kudahl Sørensen rykket fra den centrale midtbane til midterforsvaret.

Vi dominerede kampen fra start, og der var gode chancer til både angriber Mikkel Myrup Kjær og midtbanedynamoen Sejad Ismaili, inden vi bragte os foran 0-1 efter 10 minutter. Victor Ziegler Simonsen satte smart foden på et kikset skudforsøg fra angriber Kevin Westen, og bolden strøg over Slagelse-målmanden helt oppe i hjørnet. Efter 17 minutter scorede Victor Ziegler Simonsen igen, da han headede et hjørnespark fra Sejad Ismaili i nettet til 0-2. Vi sad solidt på resten af halvlegen, men det kastede ikke flere mål af sig.

Slagelse kom ud til anden halvleg med ny gejst, men vi var meget solide, og kampen så ud til at være lukket, da vi scorede til 0-3 efter 10 minutter på et glimrende angreb. Slagelse pressede højt på vores bagkæde, men med hurtige førstegangsafleveringer langs jorden spillede vi uden om presset op til Victor Ziegler Simonsen, som spillede bolden videre til Mikkel Myrup Kjær, der køligt trak uden om en modstander og sikkert scorede sit første sæsonmål efter at have haft marginalerne imod sig i afslutningerne hidtil i sæsonen.

 

Tæt på Slagelse-comeback

Indtil et kvarter inde i anden halvleg lignede det derfor en stensikker A27-sejr, og Slagelse havde endnu ikke haft en eneste målchance. Men så skete der pludselig ting og sager. Først fik Poul Kudahl Sørensen en 10-minutters udvisning for at bremse en Slagelse-omstilling, og bare minuttet efter røg topscorer Kevin Westen også ud i 10 minutter for at afslutte, efter der var fløjtet for frispark mod ham. Dermed var vi to mand i undertal, og Slagelse pressede selvfølgelig hårdt på for at komme tilbage i kampen. Det lykkedes også at få reduceret til 1-3 på straffespark begået af vores midterforsvarer Philip Mortensen.

Flere mål blev det ikke til, mens vi var i undertal, men vi virkede stadig noget rystede, mens Slagelse havde fået blod på tanden. De fik også reduceret til 2-3 på et flot langskud, og tilskuerne begyndte at frygte, at vi ville sætte sejren over styr. Sådan gik det dog heldigvis ikke, og vi fik kontrol over kampen igen, da Kevin Westen opfangede en fejlaflevering i Slagelses bagkæde og scorede sit 11. sæsonmål til 2-4. Kevin fik også tilkendt et straffe efter en solotur i slutfasen, men Slagelse-målmanden reddede desværre Mikkel Myrup Kjærs straffespark.

Slutresultatet blev derfor 2-4 til A27 i en kamp, som vi dominerede klart i størstedelen af kampen, men blev lidt rystet efter de to udvisninger. Sejren var den femte i træk for drengene, og cheftræner Emil Kjersgaard Hansen roste efter kampen hele holdet for at have fået en rigtig stærk vindermentalitet, hvor sejren kommer i land, selv når vi møder modgang, eller spillet ikke flyder optimalt. Derudover fremhævede han tomålsskytten Victor Ziegler Simonsen for en stærk første halvleg og Sejad Ismaili for en stærk anden halvleg. Samtidig gav han kredit til Anton Breull Christensen, der fik sin debut i en A27-turneringskamp, da han blev skiftet ind på den defensive midtbane i anden halvleg, lige efter vi var blevet reduceret til ni mand, og gjorde det godt. Anton blev rykket op fra moderklubben AB Tårnby i vinterpausen.

Sejren betyder, at U14-holdet holder fast i andenpladsen i Øst 1-rækken med nu 18 point for syv kampe. Næste kamp er lokalbrag på søndag kl. 10 på opvisningsbanen i Sundby Idrætspark mod 2300 Amager (overbygningen mellem B 1908, Fremad Amager og Sundby Boldklub). 2300 ligger på syvendepladsen med syv point, men er i god form efter at have vundet deres to seneste kampe. Og lokalopgørene mod 2300 plejer altid at være tætte. Vi har mødt hinanden tre gange før i de seneste år. I de to første træningskampe vandt 2300 med ét mål, og i turneringskampen i efteråret vandt A27 2-1.

Fakta:

Slagelse-A27: 2-4 (0-2)

A27-startopstilling: Laurits Benedicht Andersen, Carl Ruby-Johansen, Poul Kudahl Sørensen (anf.), Philip Mortensen, Jeppe Sommer, Oscar Frithiof Hansen, Sejad Ismaili, Victor Ziegler Simonsen, Magnus Salbæk, Kevin Westen og Mikkel Myrup Kjær

Indskiftere: Victor Kroupa, Anton Breull Christensen og Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard

A27-mål:

0-1: Victor Ziegler Simonsen (assist: Kevin Westen)

0-2: Victor Ziegler Simonsen (Sejad Ismaili)

0-3: Mikkel Myrup Kjær (Victor Ziegler Simonsen)

2-4: Kevin Westen

Dagens A27-spiller: Sejad Ismaili

Gule kort: Poul Kudahl Sørensen og Kevin Westen