0 - 2
Fuld tid

Resultater

HoldResultat
Viby-GadstrupLoss
A27 Årgang 2003Win

Kampreferat

U17 klar til fjerde runde af pokalturneringen

A27’s U17-hold i Øst 2-rækken spillede onsdag aften 3. runde i pokalturneringen på udebane mod Viby IF fra række 1, altså to rækker under os. Trænerteamet gav plads til nogle nye ansigter i truppen og startopstillingen i forhold til de seneste turneringskampe, og blandt andet var der comeback til angriberen Oscar Jørgensen efter en skadespause.

 

Viby stillede med nogle fysisk stærke drenge, men A27 dominerede kampen fra start til slut. Det var dog først i de sidste seks minutter af kampen, at vi fik hul på målbylden, da Gabriel Jon afgjorde kampen med to mål. Lucas Hey stod for oplægget til det første mål, og Casper Brynald assisterede det andet. Kampen endte 0-2 til A27, som dermed er klar til fjerde runde af pokalturneringen, hvor der er 16 hold tilbage.

 

U17-holdet spiller den næste kamp i Øst 2-rækken på lørdag kl. 12 på opvisningsbanen på Tårnby Stadion mod bundholdet Herfølge, som endnu ikke har fået point. A27 ligger nr. fem med 11 point for syv kampe.

 

Viby IF-A27: 0-2 (0-0)

A27-mål:

0-1: Gabriel Jon (Lucas Hey)

0-2: Gabriel Jon (Casper Brynald)

Dagens A27-trup: Magnus Schrøder, Nicolai Thornholt, Nicolai Hagmann (anf.), Mads Kroupa, Marcus Melgaard, Marcus Brandt, David Ambæk, Elias Dyhr, Adrian Aakilde, Lucas Hey, Oscar Jørgensen, Mathias Lützhøft, Casper Brynald og Gabriel Jon.