Storsejr til U13-holdet i træningskamp

2006-årgangen, som efter sommerferien bliver U14 og begynder at stille op som A27-hold i den nye eliterække Liga 2, er i denne tid så småt begyndt at forberede sig til den nye sæson, som også bliver den første med 11-mands fodbold for drengene. Derfor spiller de ved siden af turneringskampene for moderklubberne også nogle stævner og træningskampe som A27.

I forrige uge blev det til et 2-4 nederlag til HIK fra Øst 1-rækken. Og tirsdag eftermiddag på Tårnby Stadion fik drengene besøg af Brøndby 2, som til daglig spiller i Øst 2-rækken, mens A27-spillerne til daglig spiller i mesterrækken for moderklubberne. Vi havde revanche til gode, da Brøndby-drengene med en kneben 1-0 sejr slog os ud i kvartfinalen til Øens Hold Cup på Fyn først i maj. A27 havde dog hele ni afbud til kampen, og vi var blot 14 mand til kampen inklusive to U14-spillere, som ikke spillede for U14 i weekenden.

Men de tilstedeværende drenge gjorde det flot og kom foran hele 4-0 i første halvleg, inden Brøndby til slut fik reduceret til pausestillingen 4-2. I anden halvleg gjorde A27 arbejdet færdigt og scorede tre mål mere til slutresultatet 7-2 efter en fin indsats. Cheftræner Robert Nielsen kårede efter kampen venstrekanten Gustav Dybdal til dagens A27-spiller i hård konkurrence med U14-angriberen Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard, som scorede hattrick.

Fakta:

A27-Brøndby 2: 7-2 (4-2)

1-0: Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard

2-0: Tobias Bergstein Hjorth (assist: Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard)

3-0: Malthe Flindt Larsen (Gustav Dybdal)

4-0: Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard (Gustav Dybdal)

5-2: Peter Riis Bertelsen (Gustav Dybdal)

6-2: Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard (Tobias Bergstein Hjorth)

7-2: Tobias Bergstein Hjorth (assist: Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard)

Dagens A27-hold (4-2-3-1): Laurits Benedicht Andersen (U14) – Nicolai Willer Steffen, Nikolaj Mørk, Jacob Amstrup Willer, Hamza Malik – Peter Riis Bertelsen, Malthe Flindt Larsen – Oliver Ludvigsen, Tobias Bergstein Hjorth, Gustav Dybdal – Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard (U14)

Bænken: Lucas Larsen, Karl Skare Nielsen og Sebastian Robert Mentzel

Dagens A27-spiller: Gustav Dybdal