Blandet pinsestævne for U14 i Dragør

 Både vejr- og spillemæssigt var det en blandet omgang for A27’s U14-hold til det traditionsrige pinsestævne i Dragør lørdag. Arrangørerne havde sat en god pulje sammen, hvor vi skulle prøve kræfter med to af de store på talentfronten, Brøndby og Lyngby, som ligger henholdsvis nummer et og to i Øst 1, pulje 1. Og de to sidste modstandere var 2300 Amager og HIK, som begge ligger i den tunge ende af Øst 1, pulje 2, hvor A27 ligger nummer to. Hver kamp varede en halv time uden pause.

Vi åbnede kl. 9 om morgenen i silende regnvejr mod naboerne fra 2300, som vi i den seneste turneringskamp slog 0-3 i Sundby. Vi sparede en håndfuld stamspillere i dagens første kamp, men vi formåede alligevel at hive en smal 1-0 sejr hjem på mål af angriberen Carl Støvring Johnsen, som gjorde comeback efter nogle ugers skadespause. Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard stod for assisten. Vi spillede ikke nogen prangende kamp, og bedømt på spil og chancer havde 2300 fortjent point, men målmand Laurits Benedicht Andersen havde flere gode redninger.

Efter en kort pause – hvor det heldigvis var blevet tørvejr – ventede dagens formodet hårdeste modstander, Brøndby, hvor A27 spillede fornuftigt, men Brøndby var en tak bedre og vandt fortjent 0-2, selv om målmand Alexander Thane-Bisgaard havde flere glimrende redninger. Bedste Brøndby-mand var i øvrigt den tidligere A27- og Dragør-spiller Bertram Kvist, som også scorede Brøndbys første mål.

Så var der lige en halv times pause igen inden tredje kamp mod HIK, hvor vi forventede en sejr. Vi slog dem 5-2 for en måneds tid siden i turneringen, hvor de også ligger sidst. Vi begyndte også bedst og havde flere store chancer, men i stedet var det HIK, som udnyttede deres første chance til 0-1. Derefter fik vi en gylden chance på et straffespark begået mod Noah Bach Petersen, men angrebsmakker Kevin Westen brændte desværre, og i stedet scorede HIK på endnu et af deres få angreb til slutresultatet 0-2.

Flot afslutning på stævnet

Cheftræner Emil Kjersgaard Hansen var mildest talt ikke tilfreds med indsatsen mod HIK, og spillerne fik en opsang inden den sidste kamp mod Lyngby. Det hjalp tilsyneladende, for selv om modstanden var hård, spillede A27 klart den bedste kamp ved stævnet til sidst. Selv om Lyngby kom foran 0-1, kom vi flot tilbage og vandt fortjent 2-1 på mål af Jeppe Sommer (assist Philip Mortensen) og et flot direkte frispark fra Kevin Westen (begået mod Sejad Ismaili). Og i slutfasen var vi tættere på 3-1, end Lyngby var på en udligning. Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard fik annulleret et mål for offside, og vi havde to andre kæmpechancer.

Dermed sluttede A27 på en tredjeplads ved stævnet med seks point for fire kampe. Temmelig overraskende var det HIK, som endte med at vinde stævnet efter at have slået Brøndby i finalen efter straffesparkskonkurrence. HIK triumferede først og fremmest på en solid defensiv, hvor de ikke lukkede et eneste mål ind – ud over i straffesparkskonkurrencen. Lyngby endte som firer og 2300 som femmer ved stævnet, hvor kampene generelt var tætte.

A27 gav i øvrigt debut til U13-forsvarsspilleren Jakob Amstrup Willer, som fik indhop mod både Brøndby og HIK og spillede hele kampen mod Lyngby. Jakob gjorde det imponerende flot mod nogle af de allerbedste U14-hold øst for Storebælt og fortjener stor ros for indsatsen.