Michael Haase ny Head of coaching i A27

Styregruppen i A27 har ansat Michael Haase som Head of coaching. Det er en ny position, som er obligatorisk for klubber, der har DBU’s ungdomslicens. Head of coaching har det overordnede ansvar for at sikre sammenhæng mellem alle årgange og er samtidig kontaktperson til DBU i alle sportslige spørgsmål.

32-årige Michael Haase har været med i A27 siden starten i efteråret 2016 som både cheftræner for 2003-årgangen (det nuværende U17-hold) og sportslig ansvarlig for hele A27. Han har DBU’s A-trænerlicens og mange års erfaring som ungdomstræner og ansvarlig for talentudviklingen i både A27 og inden da AB Tårnby.

Søren Karlsen, talentchef og medlem af styregruppen i A27, glæder sig meget over, at Michael Haase nu træder ind i rollen som Head of coaching.

”Michael Haase har været en nøglefigur i A27 lige fra starten. Han brænder for talentudviklingen på Amager og har en meget stærk fodboldfaglighed, og jeg er sikker på, at han vil bidrage stærkt til, at A27 tager endnu flere skridt fremad i de kommende år. Haase skal blandt andet sikre en stærkere sammenhæng i spillestil og træningsprincipper mellem de forskellige årgange, hvor alle skal udvikle sig både som hold og individuelle spillere,” siger Søren Karlsen.

Kan stoppe på toppen som træner

Head of coaching i en licensklub må ikke samtidig fungere som træner for et hold, og Michael Haase fratræder derfor efter denne sæson som U17-træner. Hvis alt går vel, kan han slutte på toppen, da U17-holdet stadig kan vinde Øst 2-rækken. Det kræver dog dels en sejr over KB 2 hjemme på Ugandavej på lørdag kl. 13, og derudover skal GVI sætte point til i deres kamp mod Roskilde KFUM. Alternativt skal vi vinde meget stort over KB 2 og dermed overhale GVI på målscoren.

Vi forventer at kunne præsentere den nye U17-træner i løbet af få dage.