Fuldt hus til A27-holdene

Tredje spillerunde var lige i øjet for de fem A27-hold, som hentede maksimumpoint, selv om de alle spillede på udebane. Dermed er U14, U15 og U17 stadig ubesejret, mens U13 og U16 fik deres første point. Læs mere om kampene herunder.

U13: Første sejr til de yngste drenge

U13 spillede mandag eftermiddag ude mod FA 2000, og her hentede drengene deres første sejr som A27-hold. Træner Carsten Lützhøft havde igen roteret noget på holdet for at se forskellige spillere an, og det betød blandt andet officiel A27-debut til Dogukan Sagcan. A27 var foran 0-2 ved pausen på to mål af angriber Tobias Solberg Andersen, det sidste assisteret af anfører David Ballisager. Og den stilling holdt kampen hjem, selv om vi burde have scoret flere mål i anden halvleg.

Træner Carsten Lützhøft roser drengene for en god indsats.

– I første halvleg havde vi mange uprovokerede boldtab, fordi drengene ikke var forberedte på at modtage bolden. Men i anden halvleg bragte vi os i mange gode situationer med vores fokus på spil på tredjemand, og vi havde en god og rolig omgang med bolden selv under pres. Derfor kunne vi fortjent trække stikket hjem, siger Carsten Lützhøft.

Han fremhæver forsvarsspilleren Asger Kromann Mogensen for både at sætte sig igennem defensivt og bidrage positivt fremad banen, og derudover spillede den offensive midtbanespiller Johan Horowitz Gregersen en god anden halvleg.

Næste kamp for drengene er på lørdag kl. 13 i Kastrup mod FC Helsingør, som har seks point for de første tre kampe, mens vi har tre.

FA 2000-A27: 0-2 (0-2)

0-1: Tobias Solberg Andersen

0-2: Tobias Solberg Andersen (David Ballisager)

Startopstilling: Oliver Rasmussen Sejling, Asger Kromann Mogensen, Ife Okafor, Linus Karlsen, Mathias Ullitz Færch, Johan Horowitz Gregersen, David Ballisager (anf.) og Tobias Solberg Andersen

Indskiftere: Oliver Wettergren, Dogukan Sagcan og Silas Egeriis Bond

U14: Sikker sejr og stadig ubesejret

U14-holdet mødte søndag Ledøje-Smørum (LSF) på udebane. Her var der A27-debut til målmand Michal Janiszewski, som afløste karantæneramte Sophus Elm Falkenfeldt. Michal blev rykket op fra moderklubben Kastrup Boldklub efter sommerferien. Der var også de første officielle A27-minutter for Malthe Flindt-Larsen, som blev skiftet ind i anden halvleg efter ikke at have været med i sæsonens første kampe.

Vi fik en 10-minutters udvisning midt i første halvleg til højrebacken Valde Lenchler Pedersen, men vi kom bedst ud af undertallet, da angriber Marco Beck scorede til 0-1, hvilket også blev pausestillingen. I anden halvleg scorede vi to gange mere til slutresultatet 0-3. Først på straffespark ved midterforsvareren Sebastian Mentzel begået mod højrekanten Oscar Emil Rasmussen og derefter på Marco Becks fjerde sæsonmål assisteret af anfører Tobias Hjorth.

Træner Robert Nielsen var godt tilfreds efter kampen, selv om sejren burde have været større.

– Vi har tre forsøg på stængerne, og Marco Beck brændte to gange alene med keeperen. LSF er formentlig det svageste hold i rækken, men det er meget positivt, at vores bagkæde igen ikke giver nogle chancer væk, siger Robert Nielsen.

Han peger på Sebastian Mentzel som dagens A27-spiller.

Sejren betyder, at U14-drengene stadig er ubesejrede og nu har syv point for tre kampe, hvilket giver en foreløbig andenplads. Næste kamp bliver dog en hård nød at knække, da vi her møder stærke Hørsholm-Usserød, som er lige efter os med seks point. Kampen spilles på søndag kl. 11.45 i Kastrup.

LSF-A27: 0-3 (0-1)

0-1: Marco Beck

0-2: Sebastian Mentzel (straffe begået mod Oscar Emil Rasmussen)

0-3: Marco Beck (assist: Oscar Emil Rasmussen)

Gult kort: Valde Lenchler Pedersen

Startopstilling: Michal Janiszewski – Valde Lenchler Pedersen, Sebastian Mentzel, Jakob Amstrup Willer, Hamza Malik – Peter Riis, Oliver Ludvigsen – Oscar Emil Rasmussen, Tobias Hjorth (anf.), Gustav Dybdal – Marco Beck

Indskiftere: Espen Thulin Hartmann, Louis Axel Holm og Malthe Flindt Larsen

U15: Sejr i skidt kamp

U15-holdet mødte på udebane Hørsholm-Usserød (HUI), som på papiret er rækkens dårligste hold. Men det blev langt fra nogen let kamp for A27, som virkede mærkede af, at det var deres 13. kamp i august og sjette kamp på blot ni dage efter at have spillet Crowne Plaza Elite Cup forrige weekend og pokalkamp i onsdags.

Det var takket være et flot frisparksdrøn fra Nicolai Ruch Padovan, at vi førte 0-1 ved pausen. Midterforsvareren scorede dermed sit første A27-mål, efter han skiftede fra 2300 Amager i sommerpausen, og han havde varmet op til det med to frispark på overliggeren i tidligere kampe. Derudover var det først i de sidste minutter af halvlegen, at vi fik spillet os frem til chancer, men heldigvis blev Hørsholm slet ikke farlige. Det blev de til gengæld efter pausen, hvor vi stadig spillede rigtig skidt. I et par situationer kunne vi takke vores dygtige målmand Alexander Thane-Bisgaard for, at HUI ikke fik udlignet på store chancer.

Men bedst som det lugtede af en udligning, scorede den indskiftede wingback Markus Ellegaard et flot mål til 0-2 assisteret af den centrale midtbanespiller Sejad Ismaili. Og 10 minutter før tid blev kampen lukket til slutresultatet 0-3, da en Hørsholm-spiller fik en uheldig afretning på et forsøg fra den indskiftede angriber Mikkel Myrup Kjær.

– Vi fik heldigvis sejren, men spillemæssigt tror jeg, at det var den dårligste kamp i det år, jeg har været træner for holdet. Vi lavede alt for mange fejlafleveringer, tog dårlige beslutninger og vandt sjældent to nærkampe i træk, siger træner Emil Kjersgaard Hansen.

Han peger på Nicolai Ruch Padovan som dagens A27-spiller i en kamp, hvor de fleste spillede et stykke under vanligt niveau. Nu har drengene nogle dages tiltrængt kamppause inden næste kamp lørdag hjemme i Dragør mod Frederiksberg Boldklub (FB). A27 topper rækken med maksimumpoint ni, mens FB ligger midt i rækken med tre point.

HUI-A27: 0-3 (0-1)

0-1: Nicolai Ruch Padovan

0-2: Markus Ellegaard (assist: Sejad Ismaili)

0-3: Selvmål (Mikkel Myrup Kjær)

Startopstilling: Alexander Thane-Bisgaard – Philip Mortensen, Nicolai Ruch Padovan, Victor Kroupa – Magnus Salbæk, Poul Kudahl Sørensen (anf.), Lucas Franco, Sejad Ismaili, Jeppe Sommer – Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard og Carl Støvring Johnsen

Indskiftere: Markus Ellegaard, Victor Ziegler Simonsen og Mikkel Myrup Kjær

U16: Tur til Frederiksberg gav første sejr

U16-holdet i Øst 1-rækken spillede ude mod KB søndag, og her hentede drengene sæsonens første point med en 1-2 sejr. Vi kom foran 0-1, da midtbanespilleren Elias Dyhr driblede på tværs af feltet, og efter en afretning endte bolden hos kantspilleren Mathias Vindeballe, som bankede den på sin første berøring. Herefter fik KB udlignet, men Mathias Sørensen, som i denne kamp spillede midterforsvarer, scorede inden pausen til 1-2, da han sendte bolden i en blød bue over målmanden, efter KB i første omgang havde afvist et hjørnespark. Og den stilling holdt altså hele anden halvleg.

Sportslig ansvarlig Michael Haase stod i spidsen for holdet til kampen, og han fortæller, at det var en fortjent sejr, som også kunne være blevet større.

– Vi satte os på kampen fra start og var dominerende i vores opbygning, hvor vores stoppere konstant kom forbi KB’s første pres og fandt frie spillere på midten. KB’s udligning til 1-1 før pausen var deres sidste skud på mål, og vores største udfordring var at finde de gennembrud, der kunne give mål, siger Michael Haase.

U15-angriberen Noah Bach Petersen fik i øvrigt debut for U16-holdet i kampen.

Næste kamp er på søndag ude mod Lyngby, som har vundet deres første to kampe, mens vi har tre point for tre kampe.

KB-A27: 1-2 (1-2)

0-1: Mathias Vindeballe (assist: Elias Dyhr)

1-2: Mathias Sørensen

Startopstilling: Jonas Solberg Andersen – Victor Dyhl, Mathias Sørensen, Victor Værum Olesen (anf.), Tobias Oppermann – Frederik Østergaard Møller, Max Winther, Elias Dyhr – Mathias Vindeballe, Mohammad Rebh og Mathias Preisler

Indskiftere: Marcus Dam Larsen, Mads Gernsøe og Noah Bach Petersen

U17: Sikker sejr over Køge

U17-holdet hentede en på papiret sikker sejr på 1-4 ude over Køge 2 i en kamp, hvor der var U17-debut til førsteårsspillerne Sebastian Rejnhold Steen (som defensiv midtbanespiller fra start) og angriber Tobias Damkær, der kom ind efter pausen. Anfører David Ambæk lavede to mål før pausen, det første på straffe og det andet assisteret af Marc Gavric Frederiksen, der mod Køge begyndte som kantspiller, men normalt spiller back. Efter pausen gjorde midterforsvarer Elias Lyngsie det til 0-3 på oplæg fra David Ambæk og den indskiftede kantspiller Sebastian Rosdahl Agø det til 0-4 assisteret af den defensive midtbanespiller William Andersson, inden Køge reducerede til slutresultatet 1-4.

Men træner Anders Hansen fortæller, at kampen indimellem var mere jævnbyrdig, end cifrene antyder.

– Det var helt fortjent, at vi vandt kampen. Men vi mødte et til tider meget energisk, direkte spillende og aggressivt hold, som startede rigtig godt og pressede os tilbage på banen de første 10 minutter, hvor vi ikke fik sat vores spil. Men da vi så begyndte at spille lidt mere direkte, end vi egentlig helst vil, fik vi presset dem lidt. Så fik vi et lidt tilfældigt straffespark, og derefter sad vi på det resten af halvlegen og kunne have været foran med mere end to mål ved pausen, siger Anders Hansen.

I begyndelsen af anden halvleg pressede Køge igen på, og kampen var lidt på vippen i en periode, hvor målmand Magnus Schrøder blandt andet havde en fremragende dobbeltredning. Men igen fik Køge ikke udnyttet deres tryk, og da A27 fik scoret til 0-3, cruisede vi sejren hjem.

Anders Hansen fremhæver de centrale midtbanespillere David Ambæk og William Andersson for endnu en god kamp, og derudover var Elias Lyngsie igen meget rolig og stabil med bolden. Samtidig var målmand Magnus Schrøder klar, når han skulle være det. A27 ligger nu nummer tre med syv point for tre kampe, og næste kamp er på lørdag hjemme på Ugandavej mod KB 2, som har fire point på femtepladsen.

Køge 2-A27: 1-4 (0-2)

0-1: David Ambæk (straffe)

0-2: David Ambæk (assist: Marc Gavric Frederiksen)

0-3: Elias Lyngsie (David Ambæk)

0-4: Sebastian Rosdahl Agø (William Andersson)

Startopstilling: Magnus Schrøder – Marcus Melgaard, Mads Kroupa, Elias Lyngsie, Mads Job Lund – Sebastian Rejnhold Steen, David Ambæk (anf.), William Andersson – Marc Gavric Frederiksen, Elias Wiese og Oscar Jørgensen

Indskiftere: Sebastian Rosdahl Agø, Ali Jennane og Tobias Damkær