Tre førstepladser til A27!

I weekenden ramte vi en resultatmæssig milepæl for A27. Hele tre af vores hold ligger lige nu på førstepladsen i deres rækker. Det gælder både U15, U16 og U17, og U14-holdet ligger nummer tre.

 

U13: Stort nederlag mod tophold

U13-holdet løb for anden weekend i træk ind i et af topholdene, da vi lørdag i Dragør mødte Roskilde KFUM. Drengene spillede egentlig fint med fra start, men da først Roskilde havde bragt sig foran, faldt vi desværre noget sammen. Derfor endte det med et nederlag på hele 0-8. Det er aldrig sjovt med sådan et nederlag, men det er primært læringen, som tæller for de nye A27-drenge. De spiller i efterårssæsonen med to skiftende 8-mands hold, inden de efter nytår skal til at spille 11-mands.

De yngste A27-drenge har ni point for de første otte kampe og ligger nummer 8 i den 13 hold store Liga 2-række. Næste kamp er på lørdag ude mod Næstved, som ligger nummer 6.

A27-Roskilde KFUM: 0-8 (0-2)

Startopstilling: Laurits Houen Schmidt (anf.), Oliver Wettergren, Dogukan Sagcan, Sigurd Nøhr Kloster, Julius Burmeister Damkær, Alexander Palner-Hansen, Pelle Søgaard og Tobias Solberg Andersen

Indskiftere: Johan Trantel Glad, Younes Aztout og Silas Egeriis Bond

U14: Snæver sejr over bundhold

U14-drengene i Liga 2 mødte søndag formiddag bundholdet Himmelev-Veddelev hjemme i Tårnby. Vi kom foran 2-0 i de sidste minutter inden pausen på mål af den udlånte U15-angriber Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard og den offensive midtbanespiller Marco Beck på oplæg fra højrebacken Valde Lenchler Pedersen. Lige inden pausefløjtet fik gæsterne dog reduceret til 2-1 på straffespark.

A27-drengene spillede generelt ikke nogen god kamp, og 20 minutter efter pausen fik Himmelev-Veddelev udlignet til 2-2. Den indskiftede U13-spiller Adam Choukri gjorde dog et stærkt indhop som kantspiller, og han kronede indsatsen med målet til 3-2 på oplæg fra den anden indskiftede U13-spiller, Asger Kromann Mogensen. Det blev også 4-2 ved endnu et mål fra Marco Beck på oplæg fra Valde Lenchler Pedersen syv minutter inden slutfløjtet. Men to minutter senere fik Marco gult kort, og gæsterne udnyttede overtallet til at reducere til 4-3. Det blev derfor lige rigeligt spændende til sidst, men 4-3 holdt heldigvis kampen ud.

Det var en kamp, hvor vi primært kunne glæde os over de tre point. Flere underpræsenterede, og vi brændte mange chancer og begik for mange personlige fejl. Træner Robert Nielsen pegede efter kampen på anføreren, den centrale midtbanespiller Tobias Hjorth, som dagens A27-spiller.

U14 ligger nu på tredjepladsen i Liga 2, pulje 2, med 17 point for otte kampe – to point fra FC Roskilde og Sundby, som i øjeblikket besætter de to pladser, som giver oprykning til pulje 1 efter nytår. På lørdag venter en meget svær udekamp mod topholdet FC Roskilde, som vi spillede 2-2 mod i den første indbyrdes kamp på hjemmebane.

A27-Himmelev/Veddelev: 4-3 (2-1)

1-0: Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard

2-0: Marco Beck (assist: Valde Lenchler Pedersen)

3-2: Adam Choukri (Asger Kromann Mogensen)

4-2: Marco Beck (Valde Lenchler Pedersen)

Startopstilling: Sophus Elm Falkenfeldt – Valde Lenchler Pedersen, Sebastian Mentzel, Jakob Amstrup Willer, Hamza Malik – Oliver Ludvigsen, Tobias Hjorth (anf.) – Oscar Emil Rasmussen, Marco Beck, Gustav Dybdal – Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard

Indskiftere: Malthe Flindt-Larsen, Adam Choukri og Asger Kromann Mogensen

U15: Sejr i topkamp

U15 spillede lørdag i Dragør topkamp mod Ledøje-Smørum (LSF). Inden kampen havde A27 maksimumpoint på førstepladsen, mens LSF var tre point efter på andenpladsen. Vi har vundet alle fire indbyrdes opgør det seneste års tid, men LSF har i alle kampe i perioder bidt godt fra sig med deres meget stærke fysik og hårde fight.

Vi dominerede kampen i første halvleg, men det blev mest til halve chancer, og vi var tættest på, da topscorer Kevin Westen skød på stolpen i en hurtig kontra efter et LSF-hjørne. LSF havde flere hjørnespark, men de blev fint clearet af defensiven og målmand Alexander Thane-Bisgaard, og derudover kom gæsterne ikke til chancer. A27 kom til gengæld foran, da midterforsvarer Anton Breull Christensen fik forlænget et frispark videre til forsvarsmakker Victor Kroupa, som bankede bolden op i nettaget til pausestillingen 1-0.

10 minutter efter pausen fik LSF udlignet til 1-1 på et godt kontraangreb. Men A27 spillede godt, og bare få minutter efter gav det pote, da forsvarsgeneralen Nicolai Ruch Padovan med en flot lang bold spillede Kevin Westen helt fri, og Kevin lobbede smart bolden over den fremstormende målmand cirka 20 meter fra mål. 2-1 til A27, og samtidig fik LSF’s målmand en 10-minutters udvisning, fordi han fortsatte sit løb ind i Kevin. Syv minutter før tid afgjorde Kevin Westen topkampen med et langskud til 3-1, hvor man godt kunne se, at LSF havde valgt at beholde deres markspiller på mål, selv om de var blevet fuldtallige.

Det var en fortjent sejr til A27 i en intens kamp, hvor vi formåede at holde LSF nede på den ene chance, som de scorede på. Træner Emil Kjersgaard Hansen pegede efter kampen for anden uge i træk på Oscar Frithiof Hansen som dagens A27-spiller for en flot kamp på den defensive midtbane.

U14 har dermed stadig maksimumpoint efter otte kampe og nu seks points forspring til nummer to i rækken, som stadig er LSF. Næste kamp er den 26. oktober hjemme mod bundholdet Hørsholm-Usserød.

A27-LSF: 3-1 (1-0)

1-0: Victor Kroupa (assist: Anton Breull Christensen)

2-1: Kevin Westen (Nicolai Ruch Padovan)

3-1: Kevin Westen

Startopstilling: Alexander Thane-Bisgaard – Anton Breull Christensen, Nicolai Ruch Padovan (anf.), Victor Kroupa – Magnus Salbæk, Oscar Frithiof Hansen, Sejad Ismaili, Lucas Franco, Markus Ellegaard – Kevin Westen og Carl Støvring Johnsen

Indskiftere: Jeppe Sommer, Noah Schytte Metzsch og Poul Kudahl Sørensen

U16: To stærke sejre

Efter en halvsløj start på sæsonen har U16-holdet virkelig ramt en god stime. Lørdag vandt drengene 3-2 over bundholdet KB i Dragør, hvilket var den tredje sejr på stribe og den femte som ubesejret. Vi var ellers hårdt ramt af skader og afbud i U17-/U16-truppen og havde derfor lånt de tre U15-spillere Philip Mortensen, Victor Ziegler Simonsen og Noah Bach Petersen for at kunne stille 13 mand.

Vi var klart bedst i første halvleg og kom foran 1-0 ved frontløber Tobias Damkær på oplæg fra den offensive midtbanespiller Ali Jennane. Det blev også 2-0, da anfører Sebastian Rejnhold Steen med et flot langskud listigt udnyttede, at KB-målmanden var kommet lidt langt ud. Det stod 2-0 ved pausen efter en halvleg, hvor vi godt kunne have scoret flere mål.

Efter pausen var vi ikke lige så stærke som i første halvleg, og KB pressede hårdt på. Det gav pote allerede efter tre minutter, da gæsterne fik reduceret til 2-1. Vi havde svært ved at finde de rigtige løsninger til at spille os igennem KB’s forsvar, men midt i halvlegen lykkedes det, og angriberen Noah Bach Petersen scorede til 3-1 efter oplæg fra venstrebacken Tobias Oppermann. KB gav dog ikke op, og to minutter før tid fik de reduceret til slutresultatet 3-2.

Træner Ríkin Djurhuus roste efter kampen sit midterforsvar for igen at spille en god og duelstærk kamp, selv om der igen var en ny konstellation. Denne gang var det Philip Mortensen, som dannede makkerpar med Marcus Dam Larsen.

Med sejren strøg A27 op på førstepladsen blandt de fem hold i rækken med 13 point for syv kampe. Vi har dog spillet en kamp mere end nummer to, Brøndby, som er ét point efter. Sæsonens sidste kamp er allerede på lørdag på Vestamager mod Lyngby, som ligger nummer tre. Hvis vi vinder den kamp, kan vi nuppe rækkesejren, hvis Brøndby samtidig snubler og højest får tre point i deres sidste to kampe.

A27-KB: 3-2 (2-0)

1-0: Tobias Damkær (assist: Ali Jennane)

2-0: Sebastian Rejnhold Steen

3-1: Noah Bach Petersen (Tobias Oppermann)

Startopstilling: Lucas Juhler – Mohammad Rebh, Philip Mortensen, Marcus Dam Larsen, Tobias Oppermann – Elias Dyhr, Sebastian Rejnhold Steen (anf.) – Mathias Preisler, Mads Gernsøe, Ali Jennane – Tobias Damkær

Indskiftere: Noah Bach Petersen og Victor Ziegler Simonsen

U17: Snæver sejr og stadig tophold

U17-holdet var ubesejret og på førstepladsen inden søndagens udekamp mod Vanløse, som på forhånd lignede en overkommelig modstander, da de lå tredjesidst. Det begyndte også rigtig godt for A27, som kom foran 0-1 allerede efter syv minutter, da topscorer Elias Wiese udnyttede et oplæg fra venstrebacken Mads Job Lund.

Derefter kørte spillet dog ikke rigtigt, og vi smed for mange bolde væk, samtidig med at vi ikke var gode nok til at udnytte flere store chancer og friløbere. Vanløse kom også til chancer, og derfor blev det lidt for spændende til sidst. Men heldigvis holdt vi føringen til sidste fløjt, så vi vandt 0-1. Der var i øvrigt debut på U17-holdet til Max Winther, som hidtil har spillet for U16. Han startede inde på venstrekanten.

Sejren betyder, at vi stadig er på førstepladsen med 22 point for otte kampe, ét point foran Nykøbing FC på andenpladsen. Næste kamp er på lørdag på Vestamager mod nummer fem, Farum 2, som har 15 point.

Vanløse-A27: 0-1 (0-1)

0-1: Elias Wiese (Mads Job Lund)

Startopstilling: Tobias Søderstrøm – Victor Dyhl, Mads Kroupa, Elias Lyngsie, Mads Job Lund – Frederik Østergaard Møller, David Ambæk (anf.), William Andersson – Marc Gavric Frederiksen, Elias Wiese og Max Winther

Indskiftere: Adrian Aakilde, Mathias Sørensen og Mathias Vindeballe