DBU har netop udtaget spillerne til den tredje talentsamling i efteråret for U13- og U14-årgangene. Og A27 kan glæde sig over, at vi ikke blot har fået udtaget de to U13-spillere, angriberen Adam Choukri og den offensive midtbanespiller Pelle Søgaard, for tredje gang, men at DBU-trænerne også har fået øjnene op for talenterne i vores U14-årgang, som har klaret sig flot i efteråret og lige nu ligger nummer tre i Liga 2.

Det er den venstrebenede midterforsvarer Jakob Amstrup Willer, som har fået sin fodboldopdragelse i Dragør Boldklub, der er blevet udtaget til DBU-samlingen for U14-spillere. Jakob er både duelstærk og forudseende i sit forsvarsspil, og samtidig er han dygtig til at tage del i det opbyggende spil. Ud over at være en afgørende profil på U14-holdet har Jakob også flere gange trænet og spillet træningskampe med vores stærke U15-hold, og han skal i denne uge med U15 på træningslejr i Norge.

Adam Choukri og Pelle Søgaard deltager i U13-samlingen den 29. oktober, mens Jakob Amstrup Willer deltager i U14-samlingen dagen efter. Begge samlinger foregår i Sorø. A27 siger stort tillykke og god vind til de tre drenge!