To flotte sejre til A27-holdene

Kun de to yngste A27-hold spillede kamp denne uge, og de hentede begge flotte sejre. U15 sad over, mens U16 og U17 sluttede sæsonen for nogle uger siden.

 

U13: Flot afslutning med storsejr

De yngste A27-drenge fik en forrygende afslutning på tiden som 8-mandshold, da de onsdag aften sluttede sæsonen i Liga 2 af med en hjemmekamp mod Hvidovre. Det var samtidig kampen om ottendepladsen, som vi skulle vinde for at overtage fra Hvidovre.

Og kampen blev en meget positiv oplevelse set med A27-øjne. For første gang siden opdelingen i to hold, for at fordele spilletid, stillede vi med den samme stamme af spillere i to kampe i træk. Det betød, at flere af de taktiske aftaler kunne gennemføres i høj fart, hvilket gjorde det svært for Hvidovre i store perioder. Drengene sad fra start højt i presset, og Hvidovre havde svært ved at etablere spil. Opspillet nede bagfra op gennem kæderne fungerede flot, og flere gange lykkedes A27 med at spille hurtigt gennem Hvidovres pres, hvorefter vi retvendte kunne bygge angrebet videre. Drengene kom først i rummene både i presset og i opspillet, hvilket netop er to elementer, som der har været meget fokus på under træningen på det seneste. A27 var foran 3-0 allerede ved pausen på mål af Ife Okafor og to gange anfører Asger Kromann Mogensen. Oplæggene stod Pelle Søgaard, Jonas Kumar Andersen og Ife Okafor bag.

Efter pausen fortsatte det fine A27-spil, og vi scorede tre mål mere til slutresultatet 6-0. Målene stod Oliver Wettergren, Mathias Ullitz Færch og Pelle Søgaard for, mens Silas Egeriis Bond, Ife Okafor og indskiftede Christian Gernsøe Jørgensen stod for assists.

En af de store udfordringer igennem sæsonen har været for mange personlige, kostbare fejl, men det var ikke tilfældet denne gang, hvilket betød, at nullet blev holdt. Kampens fokuspunkt var vindermentalitet fra opvarmningen til slutningen af kampen. Og træner Carsten Lützhøft kunne efter kampen glæde sig over, at det blev opfyldt af alle. Drengene udstrålede stor koncentration, og alle gav alt, hvad de kunne. Kampens A27-spiller var venstrekanten Silas Egeriis Bond, som var her, der og allevegne, men generelt viste alle spillerne højt niveau.

Storsejren betyder, at U13-holdet sluttede med 15 point på 8. pladsen blandt de 13 hold i rækken. Fremover skal drengene spille 11-mandsfodbold i vinterens træningskampe og derefter til foråret i turneringen.

A27-Hvidovre: 6-0 (3-0)

1-0: Ife Okafor (assist: Pelle Søgaard)

2-0: Asger Kromann Mogensen (Jonas Kumar Andersen)

3-0: Asger Kromann Mogensen (Ife Okafor)

4-0: Oliver Wettergren (Silas Egeriis Bond)

5-0: Mathias Ullitz Færch (Ife Okafor)

6-0: Pelle Søgaard (Christian Gernsøe Jørgensen)

Startopstilling: Laurits Houen Schmidt, Oliver Wettergren, Ife Okafor, Jonas Kumar Andersen, Silas Egeriis Bond, Mathias Ullitz Færch, Pelle Søgaard og Asger Kromann Mogensen

Indskiftere: Tobias Solberg Andersen, Christian Gernsøe Jørgensen og Johan Horowitz Gregersen

 

U14: Flot comeback gav sejr

U14-holdet i Liga 2 kunne søndag eftermiddag sikre sig fjerdepladsen i rækken, da de mødte de nærmeste forfølgere fra Nykøbing FC hjemme i Tårnby. Drengene skulle rejse sig efter en ærgerlig uafgjort i Sundby sidste weekend, hvor de smed en tomålsføring i anden halvleg, selv om de var en mand i overtal. Men det så ikke nemt ud inden kampen, fordi vi var hårdt ramt af skader og afbud fra profilerne Jakob Amstrup Willer, Marco Beck og Adam Choukri.

Første halvleg var meget lige, men der var skarpheden til forskel på holdene. A27’s højrekant Luca Wingaa Laursen brændte en stor chance efter mindre end to minutters spil, og venstrekanten Gustav Dybdal ramte stolpen efter syv minutter. I stedet scorede Nykøbing på omstillinger efter 19 og 24 minutters spil til en noget misvisende pausestilling på 0-2 til Nykøbing.

Men i denne weekend var det vores tur til at lave et flot comeback. Det begyndte allerede at se lovende ud, da Gustav Dybdal ramte overliggeren med højreskøjten efter et flot gennembrud. Og tredje gang var lykkens gang for Gustav, da han efter knap et kvarters spil reducerede til 1-2 efter en god aflevering fra angriberen Mads Dahlstrøm. 10 minutter senere var det midterforsvareren Sebastian Mentzel, som endnu en gang demonstrerede sit gode skud, da han direkte på frispark flot udlignede til 2-2. Og seks minutter før tid fuldendte Luca Wingaa Laursen A27’s comeback, da han viste hurtige fødder på højrekanten efter en aflevering fra midterforsvarer Valde Lenchler Pedersen og sendte bolden flot i kassen ved den fjerneste stolpe.

Dermed sluttede kampen 3-2 til A27 efter en anden halvleg, hvor hele holdet gjorde det godt både offensivt og defensivt, og målmand Sophus Elm Falkenfeldt også greb flot ind de par gange, Nykøbing FC blev farlige. Træner Robert Nielsen kårede efter kampen Mads Dahlstrøm til dagens A27-spiller for en flot indsats i kamp mod de stærke Nykøbing-forsvarere.

Sejren betyder, at A27 inden sæsonens sidste kamp har 21 point for 13 kampe og er sikker på at lande på fjerdepladsen blandt de otte hold i rækken. I den sidste kamp på søndag kl. 10 i Dragør møder drengene B 1903, som ligger nummer syv med 11 point. Vi vandt den første indbyrdes kamp 0-3 på udebane.

A27-Nykøbing FC: 3-2 (0-2)

1-2: Gustav Dybdal (assist: Mads Dahlstrøm)

2-2: Sebastian Mentzel

3-2: Luca Wingaa Laursen (Valde Lenchler Pedersen)

Startopstilling: Sophus Elm Falkenfeldt – Oscar Emil Rasmussen, Valde Lenchler Pedersen, Sebastian Mentzel, Hamza Malik – Oliver Ludvigsen, Tobias Hjorth (anf.) – Luca Wingaa Laursen, Lucas Bjørn Larsen, Gustav Dybdal – Mads Dahlstrøm

Indskiftere: Alexander Nielsen, Peter Riis og Daniel Mutton