Tre nye spillere til U13-truppen

Flere spillere har i løbet af vinterpausen kæmpet for at tilspille sig en plads i A27-trupperne. Og for U13-truppens vedkommende har trænerteamet besluttet at sige velkommen til tre nye spillere, som nu kan kalde sig A27-spillere.
Det er:

Arthur Terman var allerede bobler i truppen i efteråret, og han har vist sit værd til en fast plads i truppen. Arthur har hidtil spillet i AB Tårnby og er en midterforsvarer, som er dygtig til at kontrollere kampene både spillemæssigt og verbalt.

Salaheddin Sarwar har gået lidt under A27-radaren i moderklubben Dragør Boldklub, men han har nogle meget spændende kompetencer, som han nu får mulighed for at prøve af på højere niveau i A27. Salaheddin er en lille kantspiller eller 10’er, som har meget hurtige fødder og kan sætte tre spillere i en telefonboks.

Sebastian Gubi kommer fra Hekla, men har trænet med i A27 et par gange om ugen siden i sommer. Han har været gennem en egentlig prøvetræning i de seneste uger og bevist, at han fortjener en plads i truppen. Sebastian har supergode førsteberøringer og vendinger og arbejder knaldhårdt. Hans favoritposition er på den centrale midtbane.

Vi byder varmt velkommen til de tre drenge i A27.

Arthur Terman til venstre, Salaheddin Sarwar i midten og Sebastian Gubi til højre.