De sidste A27-hold har spillet turneringen færdig

 De to sidste A27-hold sluttede turneringen i den forgangne weekend, hvor U15 tabte hjemme mod Vanløse og U14 spillede uafgjort i Slagelse. U14 skal dog spille en sidste spændende kamp i dag onsdag, hvor det gælder kvartfinalen i pokalturneringen ude mod Kalundborg fra række 1. Det blev i torsdags i øvrigt afgjort, at U17 sluttede som nummer to i rækken, da Hørsholm-Usserød desværre vandt en udsat kamp og dermed lige nøjagtigt overhalede A27 i kampen om rækkesejren.

Status for U15 og U14’s turnering blev som følger:

  • U15 sluttede med 10 point for 11 kampe, hvilket placerer dem som nummer 8 af de 12 hold i rækken. De ryger dog ned som nummer 9, hvis Ledøje-Smørum får point i en udsat kamp.
  • U14 sluttede med 8 point for 10 kampe. Det giver en 9. plads blandt de 11 hold i rækken.

Læs fakta om weekendens kampe herunder.

U15-Vanløse: 3-6 (3-4)

1-0: Marco Beck

2-0: Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard

3-3: Jakob Amstrup Willer

Hold: Sophus Elm Falkenfeldt – Espen Thulin Hartmann, Oliver Kiirdal Ludvigsen, Jakob Amstrup Willer, Hamza Malik – Oscar Rasmussen (anf.), Valde Lenchler Pedersen, Melvin Adeler-Bjarnø Kjærgaard – Nicklas Jul, Marco Beck og Tobias Hjorth

Indskiftere: Malthe Flindt-Larsen, Luca Wingaa Laursen og Ife Okafor (U14)

Rødt kort (for to gule): Valde Lenchler Pedersen

Gult kort: Oscar Rasmussen

Slagelse-U14: 1-1 (1-0)

1-1: Sigurd Nøhr Kloster (assist: Alex Hjorth Gröning)

Hold: Oliver Rasmussen Sejling, Oliver Wettergren, Mathias Ullitz Færch, Asger Kromann Mogensen (anf.), Silas Egeriis Bond, Sebastian Gubi, David Ballisager, Alex Hjorth Gröning, Johan Horowitz Gregersen, Sigurd Nøhr Kloster og Tobias Solberg Andersen

Indskiftere: Alexander Palner-Hansen, Jonas Kumar Andersen og Younes Aztout

Pokalkamp Albertslund (række 1)-U14: 0-3 (0-2)

0-1: Tobias Solberg Andersen (Alex Hjorth Gröning)

0-2: Jonas Kumar Andersen (straffe begået mod Jonas selv)

0-3: Tobias Solberg Andersen (Alexander Palner-Hansen)

Hold: Oliver Rasmussen Sejling, Oliver Wettergren, Asger Kromann Mogensen (anf.), Christian Gernsøe Jørgensen, Alex Hjorth Gröning, Alexander Palner-Hansen, Jonas Kumar Andersen, Younes Aztout, Johan Horowitz Gregersen, Julius Burmeister Damkær og Tobias Solberg Andersen

Indskiftere: David Ballisager, Sigurd Nøhr Kloster og Mathias Ullitz Færch