A27-spiller fik debut i 2. division

En af ambitionerne med A27 er naturligvis at levere stærke spillere til moderklubbernes bedste seniorhold. Og derfor var det en stor dag i lørdags, da den første spiller fra den allerførste A27-årgang – 2003-årgangen – debuterede på moderklubben AB Tårnbys førstehold i 2. division. Det var William Andersson, en dynamisk boks til boks-midtbanespiller med en god sparketeknik, som kom ind i slutfasen af forårspremieren mod Roskilde KFUM. William er kun 17 år og har i flere år været en dominerende spiller i A27, hvor han blandt andet var med til at vinde U17 Øst 1-rækken i efteråret 2019.

William Andersson er førsteårs U19-spiller og spiller til daglig kampe på A27’s U19-hold i Øst 1-rækken, men har i vinteropstarten – hvor ungdomsholdene ikke har måttet træne på grund af corona-restriktionerne – trænet fast med ABT’s førsteholdstrup sammen med de tre U19-holdkammerater, målmand Tobias Søderstrøm, stopperen Elias Lyngsie og midtbanespilleren David Ambæk.

Vi håber, at William Andersson bliver den første af en række A27-spillere, som vil bryde igennem på alle tre moderklubbers førstehold i de kommende år.