A27 tilknytter erfaren transitionstræner

A27 har tilknyttet Kenneth Matz Huusfeldt til en nyoprettet stilling som transitionstræner. I den position skal han blandt andet sikre en god overgang for A27-spillerne fra U17 til U19 og ikke mindst fra U19 til moderklubbernes seniorhold.

44-årige Kenneth Matz Huusfeldt har en solid erfaring både som spiller, hvor han som barn og ung spillede i Kastrup og Brøndby, inden seniorkarrieren førte ham omkring blandt andet Amager-klubberne B 1908, Fremad Amager, Tårnby Boldklub og det hedengangne Amager United, hvor han var anfører. På Amager huserede han på den centrale midtbane i 2. division og danmarksserien, men det blev også til en enkelt sæson i 1. division i Boldklubben Frem.

Kenneth sluttede spillerkarrieren i B 1908, hvor han også fik sit første trænerjob som først assistent og en kort periode cheftræner for førsteholdet, ligesom han også har været cheftræner for det bedste seniorhold i både AB Tårnby og Kastrup Boldklub. De senere år har Kenneth helliget sig børne- og ungdomsfodbolden som cheftræner for AB Tårnbys 2005-årgang i mesterrækken, hvor han stoppede ved årsskiftet.

A27-talentchef Søren Karlsen er meget begejstret for at have fået Kenneth Matz Huusfeldt ombord i A27-projektet.

– Kenneth er et meget engageret fodboldmenneske, som har stor erfaring som både senior- og ungdomstræner. Og så er han ikke mindst fantastisk god til at tale med og få det bedste frem i de unge mennesker. Jeg synes, det er et scoop for A27, og jeg er sikker på, at Kenneth vil blive en stor gevinst for A27 og spille en nøglerolle i at modne og udvikle dygtige spillere til moderklubbernes førstehold i de kommende år, siger Søren Karlsen.

Kenneth er allerede begyndt i sin nye rolle, hvor han typisk er med ved U19- og U17-træningen en gang om ugen og derudover har individuelle samtaler med spillere og står for koordineringen med førsteholdstrænerne i moderklubberne AB Tårnby, Dragør og Kastrup.